logo

Звітно-виборні збори господарської частини

13 лютого 2020 року відбулися звітно-виборні збори профспілкової організації працівників господарської частини Львівського національного університету імені Івана Франка. Для участі у конференції зареєструвалися 173 особи.

Звіт про роботу профспілкової організації упродовж 2015-2020 рр. презентувала голова профспілки Галина Фалатюк. Вона розповіла присутнім про роботу профбюро упродовж звітного періоду, акцентуючи на фінансово-економічній діяльності та оздоровленні працівників. Звіт голови профспілкової організації працівників господарської частини за 2015-2020 рр. затвердили, а роботу Галини Фалатюк на посаді визнали задовільною.

Після звітної доповіді відбулися вибори голови профспілкової організації. Відтак, одноголосним рішенням головою профспілкової організації працівників господарської частини обрано Ірину Панчак.

Відповідно до порядку денного також було обрано делегатів на ХХI звітно-виборну конференцію Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка.

Юлія Гриценко

Фото Олени Лукачук