logo

Звітно-виборні збори факультету управління фінансами та бізнесу

21 лютого 2020 року відбулися звітно-виборні збори профспілкової організації працівників факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка. Участь у зборах взяли 33 особи.

Головувала на засіданні доцент кафедри обліку, аналізу і контролю Світлана Приймак. Голова профспілкової організації факультету, доцент кафедри економіки та публічного управління Галина Капленко виступила перед колективом зі звітом про діяльність профспілки факультету управління фінансами та бізнесу. Делегати конференції затвердили звіт, а роботу Галини Вікторівни на посаді визнали задовільною. Відтак, колеги довірили Галині Капленко і надалі представляти факультет управління фінансами та бізнесу у профкомі Університету, обравши її головою профспілкової організації на наступний термін.

Окрім того, серед членів профспілки також обрали делегатів на ХХI звітно-виборну конференцію Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка від факультету управління фінансами та бізнесу.

Юлія Гриценко

Фото Олени Лукачук