logo

Театр вдома: добірка театральних дійств від Академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки

Продовжуємо рубрику «Театр вдома» та знову ділимося з Вами виставами онлайн.

Академічний музично-драматичний театр імені Лесі Українки, що у Кам’янському, під час карантину також відкрив доступ для онлайн-перегляду відеозаписів деяких своїх театральних постановок.

Зйомка цих вистав відбулася під час прем’єрного показу на сцені, тому деякі з них трішки гіршої якості. Але акторська гра заслуговує неодмінної похвали!

Пропонуємо до перегляду доступні театральні дійства онлайн:

Трагікомедія «Дуже проста історія» – це притча, що є смішною, сумною і мудрою водночас, в якій фантазії та реальність сплетені в єдине ціле. Притча про тварин у Божому світі, про любов, прощення і милосердя. Життя – воно таке непередбачуване! Це могло трапитись будь-де і з будь-ким. Про те, як тварини допомагають дійти родинної згоди, знайти гармонію душі і тіла.

«Шельменко-денщик» – історія про те, як донька заможного Шпака Прися покохала молодого офіцера. Але батько вже знайшов достойного, на його думку, нареченого. Здавалось би, що Шпак ніколи не згодиться на шлюб двох щиро закоханих сердець, але у справу втрутився денщик Шельменко.

«Мій бідний Марат» – життя трьох дітей війни – Ліки, Марата і Леонідика – і любовний трикутник із зовсім недитячими відносинами та проблемами.

«В джазі не тільки дівчата» – джазовий вечір для поціновувачів цього жанру музики.

Балет-феєрія «Душа поета» за мотивами комедії Т. Шевченка «Сон» – за допомогою граційності, пластики, музики та сценографії відтворено політичний памфлет та гостру сатиру поеми «Сон».

Приємного перегляду!

Юлія Валько