logo

10 вересня – XXI звітно-виборна профспілкова конференція

Відповідно до Постанови Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України № П-33 від 20 серпня 2020 року міським, районним організаціям профспілки працівників освіти і науки України та профспілковим організаціям закладів та установ освіти, які не встигли провести звітно-виборні конференції до запровадження карантину, необхідно провести ці звітно-виборні конференції до 10 вересня 2020 року. Згідно з рішенням профспілкового комітету Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка від 26 серпня 2020 року (протокол № 12/20) та на виконання згаданої Постанови, XXІ звітно-виборна конференція Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться 10 вересня 2020 року. Зважаючи на карантинні обмеження, пов’язані з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), Конференція відбудеться у дистанційному режимі за допомогою центру для командної роботи «Microsoft Teams».

На порядок денний Конференції винесено питання:

1.Звіт в.о. голови Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка про діяльність профспілкової організації за період з 24 березня 2015 року до 1 липня 2020 року.

2.Звіт Ревізійної комісії Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка за період з 24 березня 2015 року до 24 березня 2020 року.

3.Вибори голови Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка.

4.Вибори заступників голови Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка.

5.Вибори профспілкового комітету Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка.

6.Вибори Ревізійної комісії Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка.

7.Вибори делегатів на XX звітно-виборну конференцію Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.

8.Різне.

Відповідно до Постанови профспілкового комітету № П-3 від 30 січня 2020 року та Постанови профспілкового комітету № П-1 від 26 серпня 2020 року делегатами ХХI звітно-виборної конференції є 241 представник ( у т.ч. члени профспілкового комітету за посадою).

Для участі в Конференції, яка відбудеться за допомогою центру для командної роботи «Microsoft Teams», необхідно мати доступ до персональної корпоративної скриньки @lnu.edu.ua. Детальну інструкцію та посилання на подію усім делегатам Конференції буде надіслано 8-9 вересня 2020 року.

 

Пресслужба

Первинної профспілкової організації працівників

Львівського національного університету імені Івана Франка