logo

Інформація про використання коштів на культурно-масову, фізкультурну та оздоровчу роботу у 2020 році

Відповідно до ст. 44 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» та п. 8.11 Колективного договору Львівського національного університету імені Івана Франка, Університет відраховує кошти профспілковій організації на культурно-масову, фізкультурну і оздоровчу роботу в розмірі не менше 0,3 % фонду оплати праці згідно з Угодою про перерахування коштів між Первинною профспілковою організацією працівників Львівського національного університету імені Івана Франка та Львівським національним університетом імені Івана Франка (далі – Угода).

Розмір коштів, які виділяють профспілковій організації Університету становить 0,6% фонду оплати праці (кошти спеціального фонду Університету).

Угода про перерахування коштів між Первинною профспілковою організацією працівників Львівського національного університету імені Івана Франка та Львівським національним університетом імені Івана Франка укладається на поточний рік, на початку календарного року і підписується від імені Університету Ректором Університету, від імені Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка – головою профкому.

Відповідно до документів фінансової та бухгалтерської звітності, залишок коштів цієї статті станом на 1 січня 2020 року становив 168 492,27 грн. Загальні надходження упродовж 2020 року склали 603 757, 00 грн.

Традиційно у 2020 році було придбано квитки до театрів. Зокрема придбано квитки на дитячі вистави у Першому українському театрі для дітей та юнацтва (16 740 грн.), на вечір українського романсу Ліна Костенко «Нерозгадане чудо» (10 000 грн.), на виставу «Камінний хрест» Коломийського АОУД театру (33 000 грн.), квитки до Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької (56 100 грн.), квитки до Львівської обласної філармонії (6 360 грн.).

У зв’язку з встановленням карантину та запровадженням обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 упродовж звітного періоду чимало коштів було витрачено на придбання засобів особистого захисту – масок, рукавичок та антисептичних засобів (92 950 грн.). окрім того, було придбано медикаменти для доукомплектування аптечок у підрозділах Університету (49 500 грн.).

З нагоди відзначення Дня Святого Миколая Первинна профспілкова організація працівників Університету традиційно придбала новорічно-різдвяні подарунки для дітей працівників Університету загальною вартістю 205 200 грн.

Упродовж звітного періоду також було перераховано кошти на придбання футболок для членів приймальної комісії, ректорату з метою профорієнтаційної роботи (49 760 грн.), оплачено участь університетської збірної з футболу у чемпіонаті Львівщини (10 000 грн.), придбано тонер-картриджі для Видавництва з метою підтримки видання інформаційно- аналітичного часопису «Каменяр» та ін. (60 198 грн.), оплачено благодійний внесок для проведення фестивалю «Велика коляда» (700 грн.) та транспортні послуги для колективів художньої самодіяльності (27 000 грн.), придбання друкованих видань «Мозаїка слова» та Енциклопедія афоризмів» (6 680 грн.).

Загалом упродовж 2020 року витрачено 636 591, 20 грн., а залишок коштів станом на 1 січня 2021 року становить 135 658,07 грн. Використання коштів упродовж звітного періоду здійснювалося відповідно до рішень профспілкового комітету та ректорату Львівського національного університету імені Івана Франка.

Звіт про використання коштів на культурно-масову, фізкультурну та оздоровчу роботу у 2020 році затверджено рішенням профкому від 11 березня 2021 року (протокол № 2/21).

 

Пресслужба

Первинної профспілкової організації працівників

Львівського національного університету імені Івана Франка