logo

14 квітня відбудеться Конференція трудового колективу

14 квітня 2021 року відбудеться Конференція трудового колективу Львівського національного університету імені Івана Франка. Зважаючи на карантинні обмеження, засідання відбудеться у дистанційному режимі за допомогою центру для командної роботи «Microsoft Teams».

На порядок денний Конференції винесено питання погодження нової редакції Статуту Університету (внесення змін до Статуту), затвердження Стратегії розвитку Львівського університету на 2021-2025 роки, а також питання про реалізацію інвестиційного проєкту щодо будівництва багатоквартирного будинку за адресою вул. Величковського, 84.

Реєстрація розпочнеться о 10.30 год, початок роботи Конференції – об 11.00 год. Відповідно до Статуту Університету, повноваження делегатів Конференції дійсні 1 рік. Відтак участь у Конференції візьмуть делегати, які обрані на Конференцію трудового колективу, що відбулася 10 грудня 2020 року.

Запрошення з посиланням на подію, а також матеріали Конференції усім делегатам буде надіслано 12 квітня 2021 року на корпоративну електронну пошту.

Пресслужба

Первинної профспілкової організації працівників

Львівського національного університету імені Івана Франка