logo

Оголошено конкурс на заміщення посад науково-педагогічних працівників

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту», Статуту Університету та «Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників Львівського національного університету імені Івана Франка” у Львівському університеті оголошено конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників. Відповідні накази ректора розміщені на офіційному сайті Львівського національного університету імені Івана Франка, а оголошення опубліковані у газеті «Високий Замок».

Так, відповідно до наказу ректора № 1113 від 2 квітня 2021 року та наказу ректора № 1114 від 2 квітня 2021 року оголошено конкурс на заміщення вакантних посад професорів (зі змінами, внесеними відповідно до наказу ректора № 1296 від 21 квітня 2021 року) та завідувачів кафедр. Оголошення опубліковано у газеті «Високий Замок» за 9 квітня 2021 року (оголошення конкурсу на заміщення посади завідувача Кафедри безпеки життєдіяльності опубліковано у газеті «Високий Замок» за 16 квітня.

Окрім того, згідно  з наказом ректора № 1295 від 21 квітня 2021 року оголошено конкурс на заміщення вакантних посад доцентів. Відповідне оголошення опубліковано у газеті «Високий Замок» за 23 квітня 2021 року.

Заяви на ім’я ректора Університету та необхідні документи потрібно подавати через загальну канцелярію (ауд. 118 головного корпусу) упродовж одного місяця з дня публікації оголошення у газеті «Високий Замок».

Пресслужба

Первинної профспілкової організації працівників

Львівського національного університету імені Івана Франка