logo

Профспілкова благодійна акція до Великодніх свят

Минулоріч напередодні Великодніх свят Первинна профспілкова організація працівників Львівського національного університету імені Івана Франка долучилася до заходів щодо підтримки громадян, які перебувають у групі ризику в період карантину. Так, було придбано 48 наборів, до складу яких входили продукти першої необхідності та засоби побутової хімії. Набори доставили працівникам Університету зі складним матеріальним становищем, а також одиноким людям літнього віку, які вже не працюють в Університеті, однак перебувають на обліку профспілкової організації.

Схвальні відгуки зі словами подяки стали неабияким стимулом для профспілкового колективу зробити такі заходи традиційною акцією, яка дає змогу профспілці не лише брати участь у житті спілчан, а й допомагати працівникам навіть після їх виходу на заслужений відпочинок.

Так, на засіданні президії 20 квітня 2021 року було прийнято одноголосне рішення про проведення акції з нагоди відзначення Великодніх і Травневих свят. Цьогоріч кількість учасників Великодньої благодійної акції збільшилася майже вдвічі – 85 осіб, серед яких працівники Університету та багаторічні працівники, які вже не працюють в Університеті, однак перебувають на обліку профспілкової організації, отримали Великодні пакети з продуктами та засобами побутової хімії, окрасою яких стала святкова запашна паска.

Щиро дякуємо профспілковим організаціям факультетів та структурних підрозділів Університету за ініціативу проведення чудової акції і допомогу у її реалізації. В час Великодніх свят бажаємо усім любові і милосердя, віри і сили духу. Будьте здоровими і бережіть себе!

Пресслужба

Первинної профспілкової організації працівників

Львівського національного університету імені Івана Франка