logo

«Допомога Україні об’єднує сьогодні весь світ», – Юліан Бек

Світова спільнота продовжує допомагати українцям, які постраждали внаслідок жорстокої війни. Ключову роль сьогодні, звичайно, відіграє підтримка з боку Польщі, адже ця держава не лише надала прихисток мільйонам українців, які вимушено залишили домівку, а й продовжує відправляти в Україні різноманітну гуманітарну допомогу.

«Допомога Україні об’єднує сьогодні весь світ, адже справжні друзі пізнаються в біді. З першого дня війни ми відчуваємо підтримку польських колег, які всебічно допомагають українцям, – зазначає голова Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка Юліан Бек. – Спільно нам вдалося реалізувати чимало благодійних проєктів, серед яких, звичайно, й організація гуманітарної допомоги».

Нещодавно, зокрема, на прохання нашої організації згідно з Протоколом переказу до Львова гуманітарної допомоги в рамках проєкту «допомога для України» було зібрано та посортовано гуманітарну допомогу загальною вагою 27 840 кг, яку спільно з ЛОВА та ЛОР вдалося доставити з Республіки Польща. Йдеться передусім про дрібну побутову техніку, ковдри, спальні мішки, матраци, постільну білизну, продукти харчування та ліки.

Висловлюємо щиросердечну подяку братському польському народу, який в умовах війни долучився до благодійної допомоги усім, хто зараз цього потребує. Сердечно дякуємо д. Богдану Смоларику, представнику Товариства «Мій Томашув» за активну міжнародну громадянську позицію, соціальну відповідальність та консолідацію зусиль польського та українського народу в ім’я перемоги над російським агресором.

Сьогодні, як ніколи, усі ми повинні діяти організовано та відповідально. Дякуємо за віру у перемогу України! Слава Україні! Героям слава!

Пресслужба

Первинної профспілкової організації працівників

Львівського національного університету імені Івана Франка