logo

Тренінг з військової домедичної допомоги «Тактична медицина»

Дорогі друзі! Зважаючи на те, що було чимало запитів щодо організації чергового тренінгу з надання першої домедичної допомоги, повідомляємо, що такий тренінг відбудеться для працівників і студентів Львівського національного університету імені Івана Франка!

У середу, 29 березня 2023 року о 16:00 год. в Університеті відбудеться базовий тренінг з військової домедичної допомоги «Тактична медицина». Організатори навчання – Центр соціального розвитку та громадських ініціатив, Первинна профспілкова організація працівників Університету і Кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи. Тренінг відбудеться за сприяння Мінветеранів у Львівській області.

Кількість місць обмежена, тож обов’язкова попередня реєстрація за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQ3En9DHZ_KdsvrSz4jeIkhWLYztg4EQ8aWHDBdEzO3kQLkg/viewform

Зареєструватися потрібно до 17:00 год. 27 березня 2023 року. Запрошуємо усіх зацікавлених, адже в умовах повномасштабної війни питання порятунку людського життя відіграє особливу роль.