logo

Цикл семінарів-тренінгів «Безпечне та здорове робоче середовище — основний принцип та право на роботі»

Дорогі колеги! В рамках проведення Тижня охорони праці у Львівському національному університеті імені Івана Франка запрошуємо Вас взяти участь у циклі семінарів-тренінгів «Безпечне та здорове робоче середовище — основний принцип та право на роботі».

Організатори навчання – Первинна профспілкова організація працівників Університету, Український центр соціально-правових досліджень, Психологічна служба Університету, Відділ пожежної безпеки та цивільного захисту Університету, Відділ охорони праці, Кафедра мікробіології, Кафедра кібербезпеки та Медичний фаховий коледж Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Під час навчання поговоримо на актуальні теми:

  • пожежна безпека на робочому місці;
  • біологічна небезпека: джерела загроз і шляхи порятунку;
  • колектив на роботі: психологічні особливості взаємовідносин;
  • інформаційна гігієна освітнього закладу в умовах воєнного стану;
  • надання невідкладної медичної допомоги.

Окрім того, за підсумками роботи відбудеться круглий стіл з питань охорони праці за участі науковців та представників Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці: «Безпечне та здорове робоче середовище — основний принцип та право на роботі».

Навчання триватиме упродовж 24-28 квітня 2023 року в очному та дистанційному форматах (дистанційно – за допомогою Microsoft Teams). По завершенні навчання кожен учасник отримає сертифікат, що підтверджує успішне завершення навчання, обсягом 30 годин (1 кредит ЄКТС).

З програмою можна ознайомится зп посиланням

Programa 24-28.04.2023