logo

Реалізація інвестиційного проєкту щодо будівництва будинку на вул. Величковського, 84, уже на етапі підготовки договорів

5 травня 2023 року відбулася ще одна змістовна зустріч у межах реалізації інвестиційного проєкту щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Величковського, 84, присвячена обговоренню усіх переддоговірних робіт.

На події були присутні працівники Університету, які зголосилися до участі в інвестиційному проєкті та попередній список яких затвердили на спільному засіданні ректорату та профкому, представники компанії-інвестора «Буд Інвест Ком» і представники адміністрації та профкому працівників Львівського університету.

Голова профкому Юліан Бек зазначив, що прийняті зміни в законодавстві встановлюють певні вимоги, які максимально гарантуватимуть забезпечення реалізації проєкту та права інвесторів. Голова профкому наголосив на тому, що учасники проєкту вже ознайомилися з договором купівлі-продажу майбутнього об’єкта нерухомості, тож є змога поставити заключні питання керівнику проєкту та юристові компанії-інвестора «Буд Інвест Ком», яка, відповідно до підписаного Договору, реалізовуватиме цей інвестиційний проєкт.

Керівник проєкту Любомир Босаневич як представник інвестора розповів присутнім про те, що зараз триває розчищення ділянки та робота над  тимчасовим доїздом до будівельного майданчика, а незабаром будуть підготовлені тимчасові технічні умови до підключення води і світла для потреб будівництва.

Юристка компанії-інвестора «Буд Інвест Ком» детально проаналізувала пункти змісту попереднього договору, що пропонується до підписання, в якому буде план кожної квартири.

Учасники зустрічі поставили чимало важливих питань, тож до обговорення активно долучилися представники компанії-інвестора, керівниця Центру забезпечення якості освіти Ірина Іваночко як висококваліфікована юристка та голова профкому Юліан Бек як досвідчений фахівець із цивільного права.

У результаті інтенсивного обговорення вдалося відповісти на поставлені запитання. Любомир Босаневич врешті підкреслив, що цей багатоквартирний будинок – соціальний проєкт, спрямований на покращення житлових умов передусім працівників Університету, а тому будь-які кроки будуть лише назустріч.

Фото Юлії Гриценко