logo

Розпочалися будівельні роботи зі спорудження багатоквартирного будинку за адресою вул. Величковського, 84

30 червня 2023 року Ректор Львівського національного університету імені Івана Франка, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Мельник, директор ПП «Буд Інвест Ком» Любомир Босаневич та керівник будівельної частини ЖК «Франко» Назар Мигаль підписали та заклали памʼятну капсулу нового ЖК «Франко».

ЖК «Франко» – інвестиційний проєкт щодо будівництва багатоквартирного будинку за адресою вул. Величковського, 84. У проєкті беруть участь працівники Львівського університету, а реалізовує його, відповідно до підписаної угоди, компанія «Буд Інвест Ком». Контроль за виконанням проєкту здійснює Громадська рада Університету.

Нагадаємо, 19 жовтня 2021 року відбулося підписання угоди про реалізацію інвестиційного проєкту щодо будівництва багатоквартирного будинку за адресою вул. Величковського, 84. 27 вересня 2022 року було затверджено містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ЛНУ ім. Івана Франка та ПП «Буд Інвест Ком» багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення, підземним паркінгом та трансформаторною підстанцією на земельній ділянці. 10 квітня 2023 року затверджено експертний звіт (позитивний) щодо розгляду проєктної документації на будівництво, а 18 квітня 2023 року отримано дозвіл на виконання будівельних робіт за адресою вул. Величковського, 84.

Фото авторки