logo

Відбувся семінар-навчання на тему «Обрання делегатів на Конференцію трудового колективу від підрозділів»

7 листопада 2023 року з ініціативи профспілкової організації працівників в Університеті відбувся семінар-навчання на тему «Обрання делегатів на Конференцію трудового колективу від підрозділів».

Учасників зустрічі привітали голова профкому Юліан Бек та перший проректор Університету Андрій Гукалюк.

Під час заходу професор кафедри соціального права, юрисконсульт Первинної профспілкової організації працівників Володимир Бурак ознайомив присутніх з ухвалою Вченої ради від 31 жовтня 2023  року (протокол № 56/10) «Про обрання і норми представництва делегатів Конференції трудового колективу Університету від підрозділів». Так, відповідно до п.8.1.5 Статуту Університету строк повноважень делегатів Конференції трудового колективу Університету становитиме три роки. 31 жовтня 2023 року Вчена рада затвердила норми представництва делегатів Конференції від підрозділів, враховуючи загальний кількісний склад Конференції, що визначений п.8.1.4 Статуту Університету – 350 делегатів.

Відповідно до Ухвали визначено норми представництва:

  • 1 представник від 8 науково-педагогічних, наукових і педагогічних працівників, всього 269 осіб, що складає 76,85 % від кількості делегатів Конференції;
  • 1 представник від 88 працівників інших категорій, всього 22 особи, що складає 6,3 % від кількості делегатів Конференції;
  • 59 осіб – від студентів, що складає 16,85 % від кількості делегатів Конференції.

Володимир Бурак також розповів про процедуру обрання делегатів на Конференцію трудового колективу від структурних підрозділів Університету.