logo

В Університеті відбувся святковий шаховий турнір для дітей

7 грудня 2023 року, з нагоди Дня Святого Миколая, у Шаховому клубі Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся шаховий турнір з бліцу серед дітей та онуків працівників Львівського університету. Організатори шахового свята – Первинна профспілкова організація працівників, Шаховий клуб Університету та Спортивний клуб.

На початку турніру діток привітали проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку Володимир Качмар і голова Первинної профспілкової організації працівників Університету Юліан Бек. Перед початком шахових змагань усі учасники отримали від профспілкової організації пам’ятні подарунки, а від Спортивного клубу – грамоти про участь у заході.

Турнір зіграли в 7 турів з часом лише 3 хвилини кожному на всю партію, плюс 2 секунди за кожен зроблений хід. За підсумками змагань перше місце виборов Маркіян Скочиляс, набравши 6,5 очок із 7. Другу сходинку посіла Софія Скочиляс, яка набрала 6 очок. Трійку лідерів замкнув Святослав Мисюк, у якого 5,5 очок.

Щиро вітаємо юних переможців турніру і бажаємо усім його учасникам нових спортивних і особистих перемог на шляху до омріяної перемоги – перемоги України!

 

Юлія Гриценко

Фото Єлизавети Оленської