logo

Університет оголосив конкурс на посади науково-педагогічних працівників

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту», Статуту Університету та «Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників Львівського національного університету імені Івана Франка” у Львівському університеті оголошено конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників. Відповідні накази ректора розміщені на офіційному сайті Львівського національного університету імені Івана Франка, а оголошення опубліковані у газеті «Високий Замок».

Так, відповідно до наказу Ректора 613 від 29 квітня 2024 року оголошено конкурс на заміщення вакантних посад завідувачів кафедр, наказу Ректора  № 612 від 29 квітня 2024 року оголошено конкурс на заміщення вакантних посад професорів, наказу Ректора № 614 від 29 квітня 2024 року оголошено конкурс на заміщення вакантних посад доцентів. Оголошення опубліковано на веб-сайті Львівського національного університету імені Івана Франка за адресою: https://lnu.edu.ua/nakazy-pro-oholoshennia-konkursu-na-zamishchennia-posad-npp/ ,а також у газеті «Високий Замок» за 2-8 травня 2024 року.

З умовами проведення конкурсу та вимогами до претендентів можна ознайомитися на  вебсайті  http://www.lnu.edu.ua  або у кім. 118 головного корпусу  Університету, тел. 239-42-44.

За умовами конкурсу заяви на ім’я ректора Університету та необхідні документи потрібно подавати до 31 травня 2024 року через загальну канцелярію (ауд. 118 головного корпусу) (упродовж одного місяця з дня публікації оголошення).

Відповідно до умов конкурсу необхідно подати заяву про участь у конкурсі, написану власноруч; особовий листок з обліку кадрів; документи, що підтверджують науковий ступінь та/або вчене звання; список публікацій за останні п’ять років; документи, які підтверджують підвищення кваліфікації за останні п’ять років; документи, які підтверджують рівень володіння державною мовою відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

Претенденти на посаду завідувача кафедри також подають стратегію розвитку кафедри.

Нагадуємо, що відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників Львівського національного університету імені Івана Франка затвердженого Вченою радою Львівського національного університету імені Івана Франка (протокол № 46/4 від 26 квітня 2023 р.) кандидатури на посаду завідувачів кафедр розглядаються на зборах трудового колективу кафедри та на зборах трудового колективу факультету, де розгляються звіти претендентів про роботу за останні 5 років і програма розвитку кафедри.

Кандидатури на посади професорів розглядаються на засіданнях кафедри та Вченої ради факультету.

Завідувачів кафедр та професорів обирає на своєму засіданні Вчена рада Університету таємним голосуванням.

Кандидатури на посади доцентів розглядаються на засіданнях кафедри, та обираються на засіданні Вченої ради факультету таємним голосуванням.